Rólunk

2018-ban júniusában alakultunk. Másfél év működés után a 2020 év elejétől a Szekszárdi Sportközpont BringaSuli szakosztálya lettünk. Azóta sok célt elértünk, melyről bővebben az eredményeink menüpont alatt olvashatsz. Két elszánt apuka, aki szeretne tenni a sportért és a gyerekekért.

Tapasztalt bringások

Sabján Gábor: több mint 25 év terepkerékpáros tapasztalattal, ebből tíz év a triál szakágban. Jelenleg terepkerékpáros és enduro vernyenyeken indulok, valamint triál és gyermek versenyt szervezek.

Elter Balázs: általános iskolás koromban országúti kerékpárversenyző voltam a nagymúltú szekszárdi kerékpáros klubnál. Később triathlonozni, majd futni kezdtem. Jelenleg maratonfutó versenyeken indulok. 

Játékos tanulás

Foglalkozásainkon nincs erősen kötött menetrend és teljesítési kényszer. Általában először az akadályainkból épített pályán gyakorlunk, majd a pumpapályán teszünk pár kört néha egy kis versennyel megfejelve. Majd a KRESZ pályára költözünk át levezetésképpen. Foglalkozásaink kb. 90 percesek.

Mobil pályaelemek

Saját építésű akadályainkat úgy alakítottuk ki, hogy a akár a legkisebb futóbringásoktól kezdve a felnőttekig minden igényt ki tudjanak szolgálni. Mivel az elemek mobilak, így könnyen ki tudunk költözni vele rendezvényekre, eseményekre. Igyekszünk a parkunkat karbantartani és folyamatosan bővíteni.